Følelsernes mimik


Mimik 1: Følelsernes mimik

 

Resultatet: Du bliver i stand til at genkende de troværdige mimiske tegn på 7 følelser i ansigtet og dermed læse den følelsesmæssig tilstand, mennesket er i.

Læs menneskets følelser i ansigtet og øg din følelsesmæssige opmærksomhed. Med afsæt i Paul Ekmans forskning i nonverbal kommunikation bliver du introduceret for de troværdige tegn på følelser i ansigtet på mennesker. Du får en grundig gennemgang af de små tegn i ansigtet, der viser, om mennesket føler angst, vrede, væmmelse, foragt, overraskelse, bedrøvelse eller glæde.

Modulet giver dig værktøjerne til at se og identificere makromimiske udtryk, der varer 2-5 sekunder. Indsigten giver dig et forspring i aflæsningen af de følelser, andre har, bevidst eller ubevidst. Du bliver i stand til langt bedre at se og efterforske på, hvad andre føler i situationer, hvor de siger noget andet, end de føler, eller forsøger at skjule deres følelser.

Modulet er fundamentet, du bygger din kommende evne til at se mikromimiske tegn på - en følelse, der kan vare helt ned til mellem 1/2 til 1/25 sekund (modulet Mikromimik). Modulet afsluttes med en test på 40 ansigter og deres mimiske tegn på en følelse. Vurderer du 80% korrekt, får du et diplom på, at du er i stand til at bedømme følelser i menneskers ansigt korrekt.

Modulet tager ca. 60-90 minutter at gennemføre og kan tages og bestås uendeligt indenfor den periode, du har købt adgang til modulet.

Tillykke med din udvidede evne til at se følelser i mennesker - du er godt på vej til at blive ægte menneskekender! 

Hvis du vil dybere ind i mimikken, kan du med fordel tage modulet “Mikromimik”, hvor du træner dig op til at se de syv følelser i ansigtet, også når mennesket forsøger at skjule eller undertrykke det.

 

Gå til vores licensshop, hvor du kan købe adgang til dette kursus.

Klik her for at bestille licens til kurset