Mikromimik


Mimik 2: Mikromimik

 

Resultatet: Du træner i at se de syv troværdige følelser i menneskers ansigt, når de bevidst eller ubevidst forsøger at skjule det. Mikromimik defineres som mimiske udtryk fra 1/2 helt ned til 40/1000 sekund (1/25 sekund). Du får værtøjerne til at gennemskue bevidst skjulte eller ubevidste følelser, som kommer mimisk til udtryk i ansigtet meget hurtigt.

Vi anbefaler stærkt, at du gennemfører og består modulet “Følelsernes mimik”, før du tager mikromimik-modulet. Du kan først se mikromimik, når du har de mimiske kendetegn på følelser på rygraden.

Du får i dette modul en grundig træning i at se hurtige udtryk for følelser i andre. Ved slutningen af modulet vil du være i stand til korrekt at se udtryk helt ned til 1/25 del sekund.

Modulet afsluttes med to test på 40 ansigter og deres mimiske tegn på en følelse. 40 ansigter med et udtryk, der varer 0,40 sekund og til sidst med 1/25 sekund. Når du vurderer 80% korrekt, får du et diplom på, at du er ny mester i mikromimik. Modulet tager ca. 60-90 minutter at gennemføre og kan tages og bestås uendeligt indenfor den periode, du har købt adgang til modulet.

Tillykke med din nye evne til at se og vurdere mikromimik! Du er nu endnu bedre til at (gen)kende menneskers følelser, også når de er ubevidste eller forsøger at skjule dem.

 

 

Gå til vores licensshop, hvor du kan købe adgang til dette kursus.

Klik her for at bestille licens til kurset